Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4149
EURO
43,7601
IMKB
9.433,000
ALTIN
4.100,230
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
5 TAKIM TUTAN TÜZMEN, "G.SARAY ŞAMPİYON OLSUN^" DEDİ
5 TAKIM TUTAN TÜZMEN,  G.SARAY ŞAMPİYON OLSUN^  DEDİ
 
Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Cumartesi gününü Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın halı saha futbol turnuvasında futbol oynayarak değerlendirdi.
 
7.5.2005 - 16:53
Galip geldikleri maçta 4 gol atan Bakan Tüzmen, ihracatı da takım oyununa benzeterek, "Türkiye'yi daha güzel günlere taşıyacağız" dedi. Tüzmen, Türkiye Süper Ligi'ned Galatasaray'ın şampiyon olacağı iddiasında da bulundu. "KONDİSYONUM FENA DEĞİL" Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın (DTM) Geleneksel 11. Halı Saha Turnuvası'na dış ticaretten sorumlu Devlet Bakanı Tüzmen de konuk oldu. Tüzmen, DTM ve Eximbank üst düzey bürokratlarından oluşan Şöhretler Karması maçında da sahada yer aldı. Formasını giydiği takımın 7-2 kazandığı karşılaşmada, 4 gol atan Tüzmen, maç öncesi ve maç sonrasında basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Futbolda iddialı olmadığını, ancak arkadaşlarıyla yılda bir kez futbol oynadığını belirten Tüzmen, "Benim esas alanım su topu ve yüzme. Ancak kondisyonum fena değil, o yüzden futbol oynarken de iyi koşuyorum" şeklinde konuştu. GALATASARAY İDDİASI Babasının Galatasaray Lisesi mezunu olduğunu ve bu yüzden ailece Galatasaray'ı tuttuklarını anlatan Bakan Tüzmen, iddiasını da şöyle dile getirdi: "Bu yıl Galatasaray şampiyon olacak. İddiamız var. İnşallah da olacağız. Ben, buna inanıyorum. Galatasaray, Türkiye'yi dışarıda en iyi temsil etmiş takımdır. Böyle bir takımın Türkiye'de de şampiyon olması doğal. Ben Galatasaray'ın yanı sıra Gaziantepsporluyum da. Trabzonspor'u da tutuyorum. Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile birlikte 5 takım eder. Spor, centilmence yapılmalı. Her yıl bir takım şampiyon olacak. Bir sene birisi, diğer yıl bir başkası olacak. Ben istiyorum ki bu yıl 100. yılımız ve 100. yılda Galatasaray olarak şampiyonluk kupasını alalım." Tüzmen, son günlerde hakemlere yönelik tepkilerin yoğunlaşması konusunda da, bu tür olaylara gelişmiş ülkelerde de rastlandığını, ancak seyircinin her zaman olgun davranması gerektiğini söyledi. "Bizim, birlik ve beraberlikle dışarıdaki hedeflere kilitlenmemiz lazım" diyen Bakan Tüzmen, büyük takımların taraftarlarından da bu yönde hareket etmelerini istedi. "TEK BAŞINA KİMSE BİRŞEY YAPAMAZ" Attığı 4 golle ilgili değerlendirme yaparken de, takım arkadaşlarının biraz da kendisine çalıştığını hatırlatan Tüzmen, şunları söyledi: "Bizler, Türkiye'yi 160 milyar dolarlık dış ticaret hacmine ulaştıran kadroyuz. Tek başına kimse birşey yapamaz. Bu bir takım oyunudur ve biz de takım oyunu oynuyoruz. Bu yıl inşallah 70 milyar dolarlık ihracat yapacağız. Ocak'tan bu yana yüzde 24'lük ihracat artışımız var. Kondisyonumuz yerinde. Türkiye'yi çok daha güzel günlere her birlikte götüreceğiz. Duş alıp hemen Dış Ticaret'e gideceğiz. Arkasından gümrükle ilgili konulara bakacağız. Yarın sabah Mısır'a, Pazartesi günü Moğolistan'a gideceğiz. Böylece yoğun bir haftaya daha başlayacağız." "ANINDA İŞİMİ GÖRÜRÜM" Tüzmen, bir gazetecinin "Maçta size sert girenler oldu. Onları kara listeye alacak mısınız?" sorusuna, "Ben kara listeye falan bakmam. Anında işimi görürüm" diyerek, esprili bir karşılık verdi. Anneler gününü de hatırlatan Bakan Tüzmen, "Türkiye ve bütün dünyadaki annelerin, anneler gününü kutluyorum" dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BEKLENEN DOĞUM OLMADI...

ONLARDA BUNU SÖYLERSE...

AB YATAĞIMIZA DA GİRDİ!!!
»  MEMUR'A EMEKLİLİK SÜRPRİZİ
»  KALP HALTALIKLARI TARİH Mİ OLUYOR? İNGİLİZLER'DEN KALP HASTALIKLARI İÇİN GÜÇLÜ HAP...
»  ŞİMDİ DE GÜMRÜKÇÜLER KAÇAKÇILIK YAPARKEN SUÇ ÜSTÜ YAPILDILAR
»  ANKARA YİNE SALLANDI
»  UÇAKTA CEP TELEFONU PANİĞİ
»  UÇAKTA CEP TELEFONU PANİĞİ
»  TRİLYONLUK ARSA VURGUNU!!!
»  12 TRİLYONLUK MİRASINI İTFAİYE'YE BIRAKTI
»  DİYANET, NAZAR BONCUĞU'NA SAVAŞ AÇTI!!!
»  MALİYE BAKANI'NIN DOKTORU EŞİ AHSEN HANIM!!
»  "BURNUNU SIKIN BEBEK BENDİM"!
»  ÖSYM'YE SINAVSIZ PERSONEL ALINACAK
»  İSTANBUL'DA KARANLIK GÜNLER
»  "KIYAMET ALAMETLERİ TAMAMEN UYDURMA"!!
»  CAMİ YAPILAMADI, KASIMPAŞA SPOR'A OTOPARK OLDU!!!
»  ÇANAK ANTEN SAHİPLERİNE ŞOK!!!
»  VEKİLİN OLGUNLUĞU...
»  "KÜSTÜM NETEKİM"...
»  BİLİM ADAMLARI KISIRLIKLA BAĞLANTILI MOLEKÜLÜ BULDU
»  BAKAN'A KOLTUK DAYANMIYOR
»  ÖĞRETMENLER EK İŞ PEŞİNDE!!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.